Кадр з фільму "Пітер Пен і Аліса в Країні Чудес"

Вийшов дубльований український трейлер нового сімейного фентезі "Пітер Пен і Аліса в Країні Чудес" з Анджеліною Джолі в головній ролі, вихід якого на великі кіноекрани запланований на 26 листопада 2020 року.

Читайте такожВийшов український трейлер авантюрної комедії "Афера по-голлівудськи" з Робертом Де Ніро, Томмі Лі Джонсом і Морганом Фріманом (відео)

Як повідомляє Вольга Україна, режисером картини виступила лауреат премії "Оскар" за анімаційний блокбастер "Відважна" Бренда Чапман, одна з найвпливовіших авторів в анімаційному жанрі, перша жінка, яка стала режисером високобюджетного мультфільму ("Принц Єгипту"). Також на її рахунку сценарії до оригінальних "Короля лева" і "Красуні та Чудовиська"). Тепер вона дебютує в ігровому кіно з оригінальною інтерпретацією знайомих історій про Алісу і Пітера Пена. У новій картині автор зробила героїв братом і сестрою, включивши основні елементи двох казок в одну захоплюючу історію про дитинство і дорослішання, пригоди та фантазію. 

"Перш ніж Аліса потрапила до Країни Чудес, а Пітер став Пеном, вони були братом і сестрою. Їх легендарні пригоди почалися завдяки силі уяви, успадкованої від люблячої матері і фантазера-батька. З якими б випробуваннями ні стикалася їх родина, вони ніколи не забували мріяти... Божевільний Капелюшник і Червона Королева, фея Дінь-Дінь і капітан Крюк - диво чекає за кожним кутом, потрібно тільки вміти його побачити…", - йдеться в синопсисі нового фентезі на основі класичних казок Льюїса Керрола та Джеймса Баррі.

Фільм "Пітер Пен і Аліса в Країні Чудес" також зібрав чудовий акторський склад: Анджеліна Джолі ("Чаклунка", "Перерване життя", "Містер і місіс Сміт", "Джіа", "Викрасти за 60 секунд", франшиза "Лара Крофт"), Девід Ойєлово ("Сельма", "Соловей", "Сполучене королівство", "Небезпечний бізнес"), Майкл Кейн ("Початок", "Правила виноробів", "Тихий американець", "Інтерстеллар", "Kingsman: Секретна служба", франшиза "Темний лицар"), Анна Ченселлор ("Однокласниці", "Аббатство Даунтон", "Корона").

Кадр з фільму "Пітер Пен і Аліса в Країні Чудес"

Інші новини кіно