прес-служба

19 лютого на "1+1 Україна" розпочинається новий телевізійний сезон. На глядачів чекає одразу 4 серіальні премʼєри. У серіалі "Мольфар" о 14:15 покажуть нові історії героїв, які дозволять поглянути на життєві проблеми та людські стосунки під новим кутом.

У скриптед-реаліті "Ловець снів" о 16:15 можна буде більше дізнатись про сни та як вони можуть допомогти у вирішенні життєвих проблем.

У мелодрамі "Ціна втечі"о 20:30 глядачі спостерігатимуть за історією дівчини Марти, яка готова подолати будь-які труднощі, щоб знайти свій шлях та дізнатись правду про справжніх батьків.

Відео дня

А о 22:30 у телевізійній премʼєрі серіалу "Перші дні" можна буде побачити перші 2 художні мініфільми, натхненні реальними подіями, що сталися на початку повномасштабного вторгнення. 

Розповідаємо цікаві факти про серіальні премʼєри на "1+1 Україна".

Мольфар

Новий сезон серіалу - продовження улюбленої історії глядачів після восьмирічної перерви. 

Мольфара грає актор Євген Волошенюк. Він продовжує нести військову службу, поєднуючи зі зйомками у серіалі та грою на театральній сцені.

прес-служба

Ловець снів 

У зйомці серіалу для розкадрування та зйомки деталей, замість звичних для кіновиробництва камер, використовували телефон. На кінорежим знімають унікальні кадри, які надають глибини та сенсів картинці. 

Важливою частиною серіалу є дошка для крейди, на якій найуважніші глядачі зможуть відстежувати важливі елементи сюжету та знаходити підказки до розв’язування історій.

У житті самого актора не сон, але знак долі вплинув на участь у серіалі "Ловець снів". Це відбулось, коли Сергія тільки-но затвердили на головну роль. Він сумнівався, чи впорається зі складним викликом. У своїй роздумах він їхав в машині, і раптом його обганяє мотоцикліст, на спині якого був намальований знак ловця снів. Після цього всі сумніви зникли.

Повернення улюбленої історії, новий формат зйомки та український серіал, який побачили у 19 країнах: цікаві факти про серіальний сезон на '1+1 Україна'

Ціна втечі

Каст складається з молодих українських акторів: Анни Іванової, Дарʼї Плендер та Анастасії Нестеренко.

Заради ролі у "Ціні втечі" Анна Іванова вчилась володіти холодною зброєю. Її героїня Марта повинна вміти себе захищати, і задля цього акторка дізналася базові техніки самозахисту. 

Для Валерії Ходос роль у "Ціні втечі" стала першою після повномасштабного вторгнення.

Повернення улюбленої історії, новий формат зйомки та український серіал, який побачили у 19 країнах: цікаві факти про серіальний сезон на '1+1 Україна'

Перші дні

Перші дні - перший український серіал, премʼєра якого відбулась на NETFLIX одночасно у 19 країнах світу. 

У серіалі зіграв  німецький актор Фабіан Маннел, який не побоявся і приїхав у Київ на зйомки на весні 2023 року. 

Під зйомки епізоду "У зоопарку" знімальній групі довелося пристосовуватися до режиму дня носоріга Арчі, приматів, жирафа, верблюдів і увесь виробничий графік вибудовувати від природнього графіку тварин. Команда також проводила спеціальні тести, щоб зрозуміти, як тварини реагують на світло, звуки і знімальну команду. Жодна тварина не постраждала під час зйомок.

Не пропустіть 19 лютого новий серіальний сезон на "1+1 Україна".

Повернення улюбленої історії, новий формат зйомки та український серіал, який побачили у 19 країнах: цікаві факти про серіальний сезон на '1+1 Україна'