Учасник гурту кричалку українців проігнорував / Скріншот

Учасник російського гурту Wildways на музичному фестивалі Atlas Weekend після виступу викрикнув фразу про "батюшку-царя". Українці ж відреагували традиційною кричалкою про Путіна.

Ролик реакції українців у YouTube опублікувала користувачка Валерія Куценко.

Після завершення виступу вокаліст гурту промовив зі сцени фразу «Боже, бережи царя», натякаючи на Володимира Путіна. Від глядачів у відповідь отримав: «Путін-х*йло».

Співак Анатолій Борисов подякував гостям, що ті прийшли їх послухати. Росіянин сказав, що Wildways дуже скучили за живими виступами.

Мова про пісню "Put In", в якій з сарказмом обігрується прізвище російського президента і висміюється політична система сучасної Росії. Імовірно, у вказаному контексті фразу "Боже, царя храни" можна сприймати в такому ж тоні.

Обережно! У кліпі присутня нецензурна лексика.

Хто такі Wildways

Російський рок-гурт Wildways був створений у Брянську у вересні 2009 року. Спочатку хлопці називали себе «Sarah Where Is My Tea», а потім – у 2014-му – гурт перейменувався у Wildways. Наразі вони випустили чотири повноформатні альбоми, чотири міні-альбоми та 14 синглів.

Співають про кохання, порушують тему наркотичної залежності та віри.

Публічно своєї позиції щодо Криму й Донбасу не висловлювали.

Раніше сцену Atlas Weekend неочікувано розігрів російський співак Валерій Меладзе, який теж уникає прямого запитання про російську агресію в Україні.