Керрі Бредшоу в культовій сукні / фото instagram.com/sarahjessicaparker

Онлайн вийшла 8 серія продовження культового серіалу "Секс і місто" під назвою "І просто так...". У цьому епізоді глядач спостерігає трансформацію персонажів сиквела. Обережно! Нижче можуть бути спойлери.

"І просто так" (And Just Like That...) 8 серія: сюжет, опис

У 8 серії "І просто так..." героїня Сари Джесіки Паркер Керрі Бредшоу переживає внутрішню трансформацію завдяки спостереженням за своєю молоденькою сусідкою. Вона спостерігає за молодою і безтурботною дівчиною і напевно ностальгує за часами, коли вона, так юна і безтурботна, закохувалася і мріяла, розлучалася і мирилася. Але вона не заздрить Лізетт, а навпаки - захоплюється нею.

Міранда закрутила роман з Че / Скріншот

Ось хто по-справжньому ошелешив фанатів серіалу в 8 епізоді, так це Міранда: вона вирішила піти від Стіва. Героїня Синтії Ніксон закохалася в Че, та відповідає їй взаємністю. Чим все закінчиться, побачимо у фінальних серіях сиквела "Секс і місто".

Читайте такожСиквел" Сексу у великому місті " став найкращим дебютом в історії HBOЗдається, що нудне і розмірене життя тільки у Шарлотти. Її переживання лише з приводу нібито відвертих фото її доньки в соцмережі. А ще героїня Крістін Девіс злякалася, що її дитина побачила їхні з чоловіком прелюдії.

"І просто так..." 8 серія: дивитися онлайн трейлер

Нагадаємо, "І просто так" (англ. And Just Like That...) - американський серіал, сиквел "Сексу і міста" і двох його кінопродовжень. Прем'єра двох перших серій відбулася 9 грудня 2021 року на стрімінговому сервісі HBO Max.

На глядачів чекають ще дві серії "І просто так..": 9-а вийде онлайн 27 січня, а фінальний епізод сиквела серіалу "Секс і місто" - 3 лютого.

Вас також можуть зацікавити новини: