Серіали схожі на Свати / фото 1plus1.ua

"Свати"- один з головних хітів українського телебачення, який полюбили глядачі різного віку. Зовсім недавно на каналі 1+1 вийшов останній сезон серіалу. Подія одночасно радісна для шанувальників, але і сумна, адже пригоди сім'ї Ковальових вже закінчилися. УНІАН зробив добірку серіалів, які розвеселять і розважать всіх фанатів "Сватів".

Байки Мітяя

Цей комедійний серіал присвячений одному з другорядних героїв "Сватів", тому точно сподобається фанатам серіалу. Дмитро Буханкін - простий сільський чоловік з незвичайною долею. Його божевільні історії про різні пригоди і неймовірні випадки захоплюють всіх слухачів.

Папік

Ще один комедійний серіал від 1+1 змусить вас реготати до упаду. Головну роль виконав талановитий український актор Станіслав Боклан. Він зіграв втомленого від життя пенсіонера, який тоне в боргах за квартиру. Щоб трохи розважитися, він йде відпочити в нічний клуб, де гламурна дівчина Ліза приймає його за багатія.

Відео дня

Родичі

Ця добра комедія дасть глядачам кілька уроків сімейного життя. До самотнього пенсіонера Михайла приїжджають діти зі своїми сім'ями на день народження. Чоловік випадково дізнається, що його сини вже давно посварилися і прикидаються, що вони добре спілкуються, щоб не засмучувати батька. Після цього Михайло різними хитрощами намагається знайти причину сварки і помирити дітей.

Читайте такожЩо подивитися на вихідних: українська драма" Стоп-Земля " і "Алея жаху" з Бредлі Купером

Будинок з ліліями

Мелодраматичний сімейний серіал про війну викличе і посмішку, і сльози. "Будинок з ліліями" отримав дуже високі оцінки глядачів. За сюжетом герой війни на ім'я Михайло втратив у війні дружину і дочку. Після війни він знову одружився, ростив сина і намагався забути про жахи війни. Одного разу йому повідомляють, що в дитячому будинку знаходиться його дочка Лілія. Михайло приймає рішення забрати дочку додому, але його нова дружина не рада падчерці.

Подаруй мені щастя

Подивитися цей серіал можна тут. Це історія кохання молодих людей з двох різних верств. Михайло і Уляна виявляються спадкоємцями великого стану. І якщо хлопцеві з престижної сім'ї не звикати до таких грошей, то для бідної дівчини це велике випробування. До того ж сім'я коханого категорично не приймає звичайну дівчину.

Світлофор

Російський серіал 2011 року розповідає про трьох кращих друзів з різними поглядами на сім'ю. У Севи є дружина і діти, у Паші - постійна дівчина, а Едік - переконаний холостяк. 10 сезонів серіалу покажуть різні комедійні ситуації між друзями.

Вас також можуть зацікавити новини: