Гвоздьова та Танкович покинули "Танці з зірками" / фото instagram.com/ilonagvozdeva

За результатами другого ефіру нового сезону шоу "Танці з зірками" проект залишила пара Дмитра Танковича й Ілони Гвоздьової.

Читайте також"Танці з зірками": як минув перший ефір шоу (відео)

Остання прокоментувала виліт з телепроекту на своїй сторінці в Instagram. Вона подякувала всім, хто підтримував їхню пару.

Відео дня

"Дякую, Дмитре, завдяки тобі наші репетиції і танці були завжди наповнені сміхом, позитивом, щастям. Вибач, що так вийшло, що я не змогла вивести тебе у наступний ефір. Це було яскраво, коротко, але так чарівно", - написала Гвоздьова.

Також вона відповіла хейтерам, які засуджували її за танці на останніх місяцях вагітності.

"Дякую хейтерам, які нещадно і злобно критикували мене, писали гнівні пости й дуже грубо висловлювали свою точку зору. Тепер я точно знаю, чому ми не можемо жити як в Європі, бо наш, на жаль, совдепівський менталітет, вузький світогляд і програмований песимізм і заздрість ще довго будуть викорінюватися й змінюватися з поколіннями. Пам'ятайте, життя - бумеранг", - зазначила Гвоздьова.

Танці з зірками-4: хто залишив проект після другого ефіру

Увечері в неділю на каналі "1 + 1" відбувся другий прямий ефір оновленого четвертого сезону проекту "Танці з зірками".

За результатами ефіру до зони ризику потрапили три пари: Сергій Мельник й Аделіна Делі, Дмитро Танкович з Ілоною Гвоздьовою та Позитив і Юлія Сахневич.

За результатами глядацького голосування в проекті залишилися Сергій Мельник і Позитив. Проект залишили ведучий Дмитро Танкович та Ілона Гвоздьова.

'Танці з зірками': вибула із шоу учасниця жорстко відповіла хейтерам (фото)