Тарас Цимбалюк / instagram.com/taras.tsymbaliuk

Серіал "Жіночий лікар" - один з найпопулярніших в Україні. Перші кілька сезонів справили такий ажіотаж, що канал "1+1 Україна" спільно з FILM.UA вирішив дати серіалу "нове дихання".

Вже восени глядачі побачать новий сезон, який отримав назву "Жіночий лікар. Нове життя". 

У серіалі знімаються Андрій Ісаєнко, Анастасія Цимбалару, Олексій Нагрудний. Нещодавно до касти акторів приєднався зірка українського кіно Тарас Цимбалюк. Глядачі побачать актора в новому амплуа. Як зізнався Цимбалюк, він вперше зіграє лікаря.

Відео дня

Герой Тараса - людина, яка довгий час провела на фронті і не сподівалася повернутися до цивільного життя. Після контузії і комісування героя спіткає відчай, він опиняється на перехресті і не знає, як надалі повернеться його життя. Завдяки новій роботі в лікарні він поступово знаходить себе в цивільному середовищі, де знову зможе відчути себе потрібним.

Цимбалюк знявся в серіалі "Жіночий лікар. Нове життя " / instagram.com/taras.tsymbaliuk

"Насправді це моя перша медична історія. До ролі я готувався, переглядаючи різні медичні серіали і фільми. До речі, мій дядько - медик, я слухаю про медицину з самого дитинства, тому можна сказати, що до цього проекту я готувався давно. Дуже багато медичних термінів, подібний матеріал вимагає більшої підготовки", - сказав Тарас Цимбалюк.

Також актор поділився, на що чекати від перезавантаження улюбленої історії:

"Я думаю, що мій персонаж здивує глядачів. По-моєму, ця історія довгоочікувана для людей і актуальна. Це повністю український проект, знятий для українського телеканалу. Я дуже вдячний Юлі Міщенко, шоуранерці проекту, що вона бачить цю історію настільки автентичною. Це дійсно "нове життя", тому глядача це повинно приємно здивувати".

Тарас Цимбалюк знявся в ролі лікаря / instagram.com/taras.tsymbaliuk

Відзначимо, серіал "Жіночий лікар" розповідав про принципового лікаря, який допомагав жінкам подолати труднощі під час вагітності і народити здорового малюка. Він вдавався до різних методів, навіть дуже небезпечних, але підсумок завжди був позитивним - йому вдавалося дати життя новій людині.

Раніше УНІАН назвав 5 українських фільмів, які варто подивитися кожному.

Вас також можуть зацікавити новини: