Постер до фільму "Постукай в мої двері" / kinorium.com

Якщо у вас давно не було безсонних ночей, тоді ця добірка крутих серіалів для вас. Гарантуємо, що ви уткнетеся в екран і забудете про все на світі.

"Постукай в мої двері"

Це турецький серіал, який одразу ж після виходу на екран наробив шуму. "Постукай в мої двері" розповість історію мрійливої і рішучої Еди Йілдіз і людини-робота Серкана Болата. Зустріч цих двох змінить їхнє життя назавжди. Глядачам показують неземне кохання, на шляху до якої доведеться пережити багато болю, розчарувань і перешкод. 

"Чому жінки вбивають"

Це історія про трьох жінок, доля яких співзвучна в чоловічій зраді. Серіал настільки сподобався глядачам, що творці вирішили продовжити його на другий сезон. Крім того, цей серіал визнаний одним з найуспішніших студії Paramaunt.

"Білий лотос"

Цей серіал розповість про багатіїв, які зібралися на гавайському курорті. Творці "Білого лотоса" попрацювали над створенням образів "зіпсованих" героїв. Вас знатно здивують відносини "голих королів".

"Тед Лассо"

Молода красуня вирішує помститися своєму чоловікові дуже витонченим способом. Вона вирішується відсудити права на його футбольну команду, і пізніше зробить все, щоб занапастити справу його життя.

"Краще телефонуйте Солу"

Адвокат з талантом шахрая вирішує відкрити свій бізнес. При цьому у нього відсутні моральні принципи. Але навіть це не заважає йому досягти висот.

Вас також можуть зацікавити новини: