"І просто так..." 2 сезон незабаром вийде онлайн / фото instagram.com/hbomax

Для фанатів серіалу "Секс і місто" є чудова новина: незабаром вийде другий сезон його продовження під назвою "І просто так...". Дата прем'єри - 22 червня 2023 року, тобто чекати залишилося зовсім недовго.

Постер із зазначеною датою прем'єрного виходу продовження культового серіалу розміщений в Instagram HBO і на самій сторінці "І просто так...". На ньому зображені три актриси, яких глядачі побачать у другому сезоні. І так, ми знову залишимося без Саманти у виконанні Кім Кетролл.

На плакаті зображені Керрі (Сара Джессіка Паркер), Міранда (Синтія Ніксон) та Шарлотта (Крістін Девіс). Також одразу впадає у вічі стендап-зірка Че (Сара Рамірез), яка, схоже, розбила сім'ю Міранди і Стіва (Девіда Ейгенберга). Останнього, судячи з усього, режисери таки приберуть із серіалу, показавши лише в декількох епізодах.

Відео дня

Не помітили шанувальники в постері й коханого Керрі Ейдана (Джона Корбетта). Дуже сподіваємося, що його не "вбили" творці серіалу в цьому сезоні, як у минулому було з Бігом. 

Як повідомляє Deadline, у новому сезоні спін-офу "Сексу і міста" буде 11 епізодів. Перші два покажуть 22 червня, а решта 9 виходитимуть щотижня в четвер.

false

"І просто так...": чим запам'ятався перший сезон серіалу

У грудні 2021 року вийшло продовження пригод головних героїнь - Керрі Бредшоу, Міранди і Шарлотти. А ось головної "запальнички" серіалу - Саманти - ми так і не побачили. Це обурило багатьох шанувальників "Сексу і міста".

Але на цьому розчарування не закінчилися: творці серіалу в першому ж епізоді "вбили" містера Біга. Також багатьом не сподобалася нова любовна пригода Міранди: вона закохалася в небінарного стендап-коміка Че Діаз. 

Вас також можуть зацікавити новини: