Шість переможців Євробачення різних років знову виступлять на сцені конкурсу / фото facebook.com/eurovision.evrobachennya

Організатори Євробачення 2021 розкрили один із сюрпризів майбутнього конкурсу - на глядачів чекає вражаючий перформанс під час інтервального акту під назвою Rock the Roof.

Читайте такожБукмекери змінили прогноз щодо Євробачення 2021: яка країна "злетіла" на перше місцеПро це повідомляє Євробачення Україна на своїй сторінці у Facebook.

У перформансі візьмуть участь шість переможців Євробачення різних років, а саме: Lenny Kuhr (1969), Teach-In with Getty Kaspers (1975), Sandra Kim (1986), Helena Paparizou (2005), Lordi (2006) та Måns Zelmerlöw (2015).

Зазначається, що всі артисти виступатимуть на трьох унікальних локаціях — дахах будинків у центрі Роттердаму, які перетворять на своєрідні сцени у хмарах. 

Шість переможців Євробачення різних років знову виступлять на сцені конкурсу / фото facebook.com/eurovision.evrobachennya

Євробачення 2021: що відомо

  • Конкурс відбудеться в Роттердамі в травні.
  • Півфінали пройдуть 18 і 20 травня, а фінал – 22 травня.
  • Результати жеребкування півфіналів скасованого конкурсу залишаються в силі.
  • Для участі в шоу всі переможці відборів повинні представити нові пісні. Від України на конкурс поїде гурт Go_A з піснею "Шум".