Серіал "The Last Of Us" вийде вже цього тижня / фото НВО

Прем'єра першого епізоду "The Last of Us" відбудеться в неділю, 15 січня. На одному з найвідоміших агрегаторів кінорецензій Rotten Tomatoes серіал вже отримав стовідсотковий рейтинг. Це означає, що всі глядачі поставили йому найвищу оцінку.

Скріншот rottentomatoes.com

Що говорять про шоу критики - читайте в матеріалі. 

Відгуки критиків

Washington Post: "Є щемливе відчуття, що якісь дрібні зміни в діалогах були зроблені просто заради змін, і мені, як людині, яка роками досконально переварює гру, складно розібрати, чи поліпшили вони щось. На мою думку, вони здаються другорядними змінами, не гірше і не краще. "The Last Of Us" від HBO все ще є захоплюючою та приємною подорожжю старою знайомою пригодницькою казкою, в якій беруть участь актори, які шанують оригінальне бачення. Коли я порівнюю дві історії та художній вибір, щоб відрізнити шоу від гри, я повинен визнати: версія HBO іноді затьмарює всіх".

IGN: "The Last Of Us" від HBO - це захоплююча адаптація однієї з найбільш вражаючих історій, розказаних у відеоіграх, яка блискуче представляє подорож Джоела та Еллі абсолютно новій аудиторії. Завдяки двом видатним акторам Беллі Рамзі та Педро Паскалю, він є збагачуючим шоу для шанувальників хіта PlayStation".

BBC Culture: "Це не ідеальна адаптація. На початку є певні сцени, які здаються занадто грайливими для телебачення (наприклад, ті, де Джоел та Еллі підкрадаються до музею), тоді як у другій половині серіалу здається, що потрібен ще один епізод, щоб вирівняти темп (сцени із зараженими мало після п'ятого епізоду). Існує також той факт, що жодна екранна адаптація "Останніх з нас" ніколи не зможе по-справжньому передати те, що робить вихідний матеріал таким цікавим: зануритися в цей світ, поніжитися в просторах, які здаються переслідуваними відсутністю, бути з'їденими живцем. І все ж, це не здається навіть віддалено суперечливим, щоб назвати це найкращою адаптацією відеоігор, коли-небудь створеною. Для шанувальників гри це адаптація найвищої майстерності та благоговіння, але все ж здатна здивувати; для людей, які ніколи не брали в руки контролер, це інкапсуляція серця і душі гри - її повнокровних персонажів, акуратного сюжету, її зрілих тим любові і втрати".

Variety: "У найближчому майбутньому серіал "The Last Of Us" може виявитися одним з кращих на телебаченні. Над цим працює вихідний матеріал, включаючи гостру та вдумливу цікавість щодо того, як це - пережити катастрофу. Я сподіваюся, що в наступні сезони я побачу ще більше світу поза стосунками наших героїв. "The Last Of Us" за своєю суттю стверджує, що за мир варто боротися".

Rolling Stone: "Я ніколи не грав у цю гру, але Друкманн і Мазін перетворили її на щось, що неймовірно добре працює як телевізійне шоу".

The Last Of Us: трейлер

Нагадаємо, в серіалі The Last of Us покажуть більше кадрів з життя головного героя Джоела до пандемії.

Вас також можуть зацікавити новини: