Пивоваров вразив потужною піснею / фото 1+1

Український співак Артем Пивоваров в ефірі "Сніданку з 1+1" представив нову композицію "Тішся", яку він виконує з артисткою Олею Поляковою. Та сьогодні знаменитість заспівав її сам.

Для артиста обладнали студію в чорно-білих тонах під час його виступу, це створило потужну атмосферу, яка разом із сильним вокалом та проникливами словами пісні "мурашила" глядача.

"Браво", - викрикував після виступу Єгор Гордєєв. "Дуже-дуже потужно, у твоєму стилі", - сказала Неля Шовкопляс.

Артист зазначив, що протягом повномасштабного вторгнення Росії на територію України випускатиме пісні виключно на слова українських письменників, адже вбачає в цьому надважливу місію.

Щодо співпраці з Олею Поляковою, яка стала для дуету дебютною, Пивоваров зазначив, що тренерка "Голосу країни-12" - дуже сильна вокалістка, і робота над треком проходила легко.

Співак заявив, що буде продовжувати благодійні концерти по всій Україні, а також виступати для наших захисників. 

Нагадаємо,  26 серпня Артем Пивоваров і Оля Полякова випустили спільну пісню "Тішся". Ця робота стала частиною культурного проекту Артема "Твої вірші, мої ноти". Так, згідно із задумом проекту, він з відомими українськими виконавцями співає пісні, де музику пише сам, а слова бере з творчості відомих письменників. Наприклад, в основу "Тішся" покладено вірш Лесі Українки. 

Раніше у Артема Пивоварова вже був дует з Надею Дорофєєвою і Златою Огневич. Його спільна композиція з Огневич отримала назву "До весни", а з Дорофєєвою - "Думи".

Вас також можуть зацікавити новини: