У 2016 році Гайтана таємно вийшла заміж за продюсера / скриншот

Відомий блогер Богдан Беспалов розповів про співачку Гайтану та натякнув на причини її "зникнення" зі сцени. Він спілкувався з чоловіком артистки та зробив деякі висновки про причини загасання її кар'єри.

Як виявилося, обранець співачки не хоче, аби Гайтана давала інтерв'ю. Беспалов стверджує, що чоловік співачки може забороняти їй створювати музику. Втім, блогер зазначив, що може помилятися.

За словами Беспалова, Гайтана заслуговує на славу. Тому він не розуміє, чому чоловік співачки, який виступає у ролі її продюсера, відкидає пропозиції щодо інтерв'ю.

Відео дня

"Спілкувався вчора з чоловіком Гайтани в Інстаграмі. Не перший раз за останній рік. Що відбувається? Складається враження, що він їй забороняє створювати музику і давати інтерв'ю. Можливо я себе накручую, але такі категоричні відмови, і не тільки мені.... Дуже шкода. Гайтана заслуговує на те, щоб бути зіркою", - написав Беспалов у своєму Telegram-каналі.

Блогер Беспалов розкрив секрет співачки / скриншот

Сама Гайтана на інформацію від Беспалова не реагує. Вона не дуже активно веде соцмережі. А тому, ймовірно, коментувати "злив" секрету про чоловіка, який нібито проти інтерв'ю та виступів, не стане.

Коли Гайтана пішла зі сцени

Співачка, яка була дуже відомою у "нульових", раптово заявила про припинення кар'єри у 2021 році. Гайтана казала, що хоче приділяти більше часу своїй родині. Відомо, що у 2016 році вона таємно вийшла заміж за продюсера Олександра Ессамі, а у 2017 співачка народила доньку.

За словами Гайтани, вона не хоче бути дуже популярною. Співачка обіцяла не ставити "хрест" на музиці, проте говорила, що не прагне збирати стадіони. Нагадаємо, нещодавно зірка вперше з початку війни показала себе та доньку.

Вас також можуть зацікавити новини: