Іван Дорн випустив нову пісню / фото instagram.com/dorn_ivan

Український співак Іван Дорн у колаборації з Essoh 23 січня представив композицію "Te la passe". Запальний трек тут же почав збирати захоплені відгуки слухачів. 

У незвичайному кліпі Дорн показав Тараса Шевченка і Батьківщину-мати, яких "оживили" за допомогою сучасних технологій.

Реакція соцмереж

  • "Дякую, хлопці! Дали вогню!"
  • "Цікава робота! Повага причетним"
  • "Дуже круто! Вань, більше такого музла і таких відео! Додаю в плейлист, спасибі"
  • "Все дуже круто. Особливо сподобалося як ви навигадували нових незрозумілих слів, молодці!"
  • "Пісня супер! Кліп вогонь!"

Ivan Dorn - Te la passe': кліп

Хто такий Іван Дорн

Український поп-виконавець. Попри те, що народився він в Челябінську, кар'єру успішно будує в Україні. Ще в шкільні роки Іван почав відвідувати музичну школу, що стало першим кроком на шляху до популярності і визнання. 

У 2006 році Дорн вступив на кінематографічний факультет Київського університету імені Івана Карпенка-Карого, де продовжив здобуття освіти в культурній сфері. 

Дорн намагався потрапити в шоу-бізнес через "Фабрику зірок-6", але тоді його "забракували", проте він не опустив руки, і пізніше взяв участь в шоу "Фабрика зірок. Повернення", де його визнали головним музичним відкриттям. 

Також артист співав у групі "Пара Нормальних" разом з Анею Добриднєвою, але широкої популярності вдалося домогтися в якості сольного виконавця. Серед його найвідоміших треків - "Стыцамэн" ("Не надо стесняться"), "Северное сияние" і "Ненавижу".

Нагадаємо, Іван Дорн заявив про готовність повернутися в Москву і назвав головну умову.

Також УНІАН писав про те, що російський продюсер Олеся Сазикіна згадала, як Дорн під час його візиту до Москви ще в довоєнний час вимагав прапор України, читав вірші українською і називав себе патріотом.

Вас також можуть зацікавити новини: