Кадр з кліпу «Тебе нема сьогодні» Івана Дорна

Співак Іван Дорн, який працює в Росії, представив ліричний кавер на пісню гурту "Океан Ельзи" "Сьогодні". У кліпі на пісню, яку Дорн назвав "Тебе нема сьогодні", в головних ролях – він зі своєю дружиною Анастасією Новіковою.

У кадрі пара свариться, бавиться, танцює, цілується і знаходить гармонію в затишному будинку. Музикант розповів, що таке інтимне відео міг зняти тільки з коханою людиною.

"Діляюся з вами цінним серцю кліпом "Тебе нема сьогодні", - написав Дорн у Instagram. - Ми (з режисеркою музичного відео) зрозуміли, що таку зворушливу та глибоку історію можна показати у кадрі по-справжньому тільки з коханою людиною. Ми з моєю дружиною Настею завжди вважали, що особисте має залишатися особистим, і не хотіли зайвої уваги. Але через спільні 14 років ми готові до цієї уваги як дві особистості зі своїми індивідуальними світами".

Читайте такожУкраїнський артист Іван Дорн став новим ведучим російської версії "Орла і решки"

Сама пісня, за словами Дорна, є переосмисленням хіта "Океану Ельзи". Записати її допоміг український співак та саундпродюсер Рожден Анусі.

"Біжать мурашки і накочують сльози від цього треку! Ми з Рожденом вклали в цю композицію душу, любов, вдихнули нову силу. Цій музичній спадщині вже 20 років!" – написав артист.

Зазначимо, це перша за багато років пісня, яку Дорн виконав українською. Раніше артист випустив кавер на "Танець пінгвіна" Скрябіна.

Фанати у захваті від нової роботи Дорна: 

  • "Дивно! Я раніше "Танець пінгвіна" по мільйону разів переслуховувала, а тепер і це диво додалося до скарбнички улюблених. Все-таки українська – співуча та чуттєва мова. З любов'ю із Литви", – пишуть під відео. 
  • "То дізнавалася щось знайоме, то переставала впізнавати. Абсолютно нове і шедевральне. Цікаво переслухати деякі вірші "Океан Ельзи" у музиці Вані", – залишили коментар в Youtube.
  • "Як завжди, пожежа. Дякуємо за пісню рідною мовою. Я сама з Росії, але всі мої родичі по мамі - українці. Щоразу, коли чую щось українською, чіпляє за душу", – йдеться у коментарі під відео.

Іван Дорн - Тебе нема сьогодні: відео

Іван Дорн та Анастасія Новікова були однокласниками та одружилися у 2013 році. У подружжя є 7-річна дочка Василиса та 6-річний син Іван.

Треку "Сьогодні" 20 років — гурт "Океан Ельзи" презентував його в далекому 2001 році. 

Океан Ельзи - Сьогодні: відео

Нагадаємо, напередодні співачка Jerry Heil переклала українською мовою знаменитий хіт російського виконавця Басти "Сансара". Новий варіант пісні звучить дуже оригінально і мелодійно.

Вас також можуть зацікавити новини