Red Hot Chili Peppers готуються до випуску нового альбому / скріншот

Знаменитий американський рок-гурт Red Hot Chili Peppers презентувавновий сингл Black Summer і кліп до нього. Це дебютний трек з майбутнього 12-го альбому Unlimited Love музикантів, прем'єра якого запланована на 1 квітня.

Ролик опубліковано на YouTube-каналі групи.

"Наша єдина мета – розчинитися в музиці. Ми витратили тисячі годин, поодинці і разом, відточуючи свою майстерність та допомагаючи один одному, щоб зробити кращий альбом, на який ми здатні", – заявили в RHCP.

Новий трек з кліпом від RHCP: відео

Кліп для синглу знімала режисер Дебора Чоу.

У ньому музиканти грають на тлі сюрреалістичних локацій – лісу, покритого льодом океану, космосу, дорожніх розв'язок, перевернутої пустелі.

Новий альбом RHCP та повернення Фрушанте: що відомо

Новий альбом Unlimited Love стане першою студійною платівкою групи з 2016 року і першою, записаною з гітаристом Джоном Фрушанте, з 2006-го, коли світ побачив знаковий Stadium Arcadium, пише The Rolling Stones.

Нагадаємо, Джон Фрушанте вирішив повернутися в RHCP у кінці 2019 року. З ним група записала знамениті Californication, By the Way та Stadium Arcadium, за який музиканти отримали чотири "Греммі". У лютому 2020 року RHCP відіграли свій перший за 13 років концерт з Фрушанте.

RHCP збираються у світовий тур / скріншот

У 2021-му музиканти анонсували світовий тур, який повинен стартувати в липні поточного року.

Вас також можуть зацікавити новини: