Позитив випустив нову ліричну пісню / Скріншот Instagram

Ексучасник гурту "Время и Стекло", відомий український співак Позитив випустив нову пісню "А може, хочеш?" та кліп до неї. У відео виконавець заспівав про кохання на даху столичної багатоповерхівки.

"А може, хочеш?" – лірична пісня про втрачене кохання. За словами Позитива, він не просто романтизує кохання, а оспівує історію почуттів, які мають шанс на відродження. Співак наголосив, що над стосунками мають працювати обидва партнери. Вони повинні робити усе можливе, аби не занапастити кохання:

Це не проста романтична пісня. Це історія втраченого кохання, яке прагне до відродження. Я вірю, що справжні почуття здатні прокласти шлях до возз’єднання. Це вимагає зусиль обох партнерів, готовності прощати та бажання працювати над стосунками. Другий шанс може стати даром, бо кохання, яке пройшло через випробування, стає лише міцнішим.

кадр з кліпу

Артист вперше з'явився перед шанувальниками у подібному амплуа. Позитив одягнений у спортивний костюм, джинси та сорочку. Події розгортаються на даху багатоквартирного будинку. Також у кліпі знялася акторка, яка зіграла роль коханої співака. 

Реакція слухачів

Менше ніж за добу після публікації кліпу, відеоробота Позитива набрала понад 50 тисяч переглядів. Шанувальники артиста вже встигли оцінити нову пісню і висловили свій захват від ліричної композиції.

  • "Найкращий україномовний "мєдляк" останніх років"
  • "З кожною піснею мені все більше і більше подобається твоя творчість! Молодець! Зараз так потрібен позитив і мене спасають лише гарні пісні, ця відтепер також буде в плей-листі. Дякую"
  • "Який тембр голосу приємний, трек тепер на повторі"
  • "Люблю пісні Позитива, відкрився для нас всіх по-новому"
  • "Класний трек, такий літній, такий ніжний, про кохання і закоханість. Дуже подобається ця ваша робота!"

Нагадаємо, раніше Позитив зробив пропозицію експідопічній Потапа – співачці Мішель Андраде.

Вас також можуть зацікавити новини: