Непорозуміння руйнують сім'ї / фото ua.depositphotos.com

Проблема сімейних цінностей та вибору між приголомшливою кар’єрою та родиною характерні для багатьох у наш час. Один з користувачів Reddit розповів про одну з таких історій. Жінка, яка орієнтована на сім’ю, пов’язала своє життя з чоловіком з умовою, що вони будуть жити разом з її родиною. Проте згодом чоловік вирішив переїхати до великого міста, щоб там побудувати хорошу кар’єру. Це стало причиною непорозумінь та гніву, а згодом сім'я опинилася над прірвою.

"Я завжди була дуже орієнтованим на сім’ю. Усі в моїй великій родині живуть неподалік, максимум за годину їзди. Я планую завжди жити поруч зі своїми рідними", - розповіла жінка.

Вона додала, що вісім років тому почала зустрічатись із чоловіком і поставила йому умову, аби він переїхав до її родини.

Відео дня

Жінка пожалілася, що через три роки після одруження чоловік заявив, що хоче спробувати свої сили в іншому місті з кращими можливостями для роботи.

"Я згодна, що можливості роботи тут не дуже великі. Але вартість життя теж доволі низька. А оскільки ми не плануємо заводити дітей, то зарплати цілком достатньо для повноцінного життя", - уточнила жінка.

Вона нагадала чоловікові про обіцянку, що дуже розлютило його.

"Він був розлючений через те, що я все ще надаю перевагу своїй сім’ї, а не йому. Він сказав мені, що він мій партнер і, незважаючи ні на що інше, я повинна надавати йому пріоритет. Я сказала, як сильно його кохаю. Він частина мого життя, а не все моє життя. Я не можу залишити тут родину", - продовжила жінка, наголосивши, що чоловік не є однією важливою особою у її житті.

Жінка наголосила, що не хоче переїжджати, адже боїться пропустити чимало важливих родинних справ, адже її зв’язок із близькими дуже важливий.

"Справа не в зав’язках на фартусі. Мова йде про хороші дорослі стосунки з моєю родиною. Йдеться про близькість і щасливе проведення часу разом. Я знаю, що ти хочеш поранити мене за дорослішання, я повністю незалежна людина", - додала вона, уточнивши, що підвищення зарплати не варте того, бо  воно супроводжуватиметься значним підвищенням вартості життя у мегаполісі.

Після тривалих дискусій чоловік узагалі перестав говорити зі своєю дружиною.

Нагадаємо, що фахівець з подружніх зрад назвав ознаки, на які варто звертати увагу, аби виявити невірність партнера.

Вас також можуть зацікавити новини: