Сцена "Євробачення-2024" / Скріншот Instagram

Організатори пісенного конкурсу "Євробачення-2024" показали перші фото головної сцени. На її підготовку витратили близько шести місяців.

Над створенням сцени для "Євробачення-2024", яке відбудеться у Швеції, працювали художник-постановник Флоріан Відер та дизайнер зі світла Фредрік Стормбі. Майданчик виконано у формі хреста, що символізує прапор Швеції. Його розмістили у центрі глядацької зали, щоб усі присутні могли спостерігати за виступами представників країн.

Скріншот Instagram

У "Malmö Arena", де відбудеться конкурс, розташували понад 2 тисячі різних освітлювальних приладів. Крім того, над майданчиком встановили ще тисячу квадратних метрів світлодіодних екранів.

П'ять велетенських кубів, які підвісили до стелі, будуть рухатися для кращого огляду, а підлога підсвічуватиметься. На додаток, до стелі закріпили 204 тонни технічного обладнання, яке буде переміщувати 196 підіймачів.

Зауважимо, що для перших репетицій на головній сцені, учасники шоу зберуться вже у суботу, 27 квітня.

До слова, півфінали "Євробачення-2024" відбудуться 7 та 9 травня у Мальме. Гранд-фінал конкурсу очікується 11 травня. Як відомо, Україну на шоу представить дует співачок Jerry Heil та alyona alyona. Вони виступлять з піснею "Teresa & Maria".

Цьогоріч на "Євробаченні-2024" ввели нові правила жеребкування. У гранд-фіналі 25 з 26 учасників зможуть обрати номер свого виступу у першій або другій половині конкурсу. А також за допомогою вибору продюсера. 

Зауважимо, що з'явився список онлайн-платформ, на яких можна буде переглянути  "Євробачення 2024".

Нагадаємо, раніше ми писали, що Jerry Heil та alyona alyona вирушили на "Євробачення-2024".

Вас також можуть зацікавити новини: