Розпочалися зйомки другого сезону українського романтичного реаліті "Холостячка" зі співачкою Златою Огнєвіч. 

Читайте також"Холостячка": стало відомо, чи разом Мішина й Еллерт після шоу (фото)Відповідні кадри опубліковані в Instagram шоу. На них, крім головної героїні, можна побачити й ведучого - Григорія Решетника.

"Кожен чоловік зміг мене здивувати. Всі учасники харизматичні, цікаві. Вони прочитали мої інтерв'ю, вивчили біографію, дізналися, що я люблю. Багатьом вдалося натиснути на потаємні кнопочки моєї душі", – поділилася Огнєвіч враженнями від першої вечірки.

Участь Огнєвіч у шоу та конкурсах 

У 2012 році Злата перемогла у нацвідборі на Євробачення з піснею "Gravity". У травні 2013 року вона представила Україну на 58-му пісенному конкурсі у Мальме, де вона посіла третє місце.

Злата була учасницею шоу "Танці з зірками" у 2018 році, її партнером був Дмитро Жук. Вже на другому ефірі, згідно з результатами голосування, пара покинула шоу.

Злата Огнєвіч у "Танцях з зірками" / фото 1+1

Артистка також брала участь у шоу "Голос країни-8". Вона потрапила до команди Потапа та із підопічної стала його зірковою радницею. 

Політичне життя Злати Огнєвіч

Вона була народною депутаткою України VIII скликання від Радикальної партії Олега Ляшка. У листопаді 2015 року Злата склала повноваження нардепки. У Раді вона заявила, що не бачить можливостей розвивати культуру в Раді і що стомилася від кулуарної боротьби.

Найвідоміші пісні Злати Огнєвіч

Злата Огнєвіч: особисте життя 

Про особисте життя Огнєвіч воліє не розповідати, тож з цієї теми вона не багатослівна. Відомо, що понад рік вона вільна. Попередні стосунки були важкими, вона болісно переживала розставання.