Режисер вирішив, що сцена з оголеною Мерилін Монро "нічого не привносить у сюжетну лінію" / Фото marilynmonroe.com

Опубліковано кадр з фільму Френка Тейлора "Неприкаяні" (1961), на якому з'являється повністю оголена Мерилін Монро. Це була її перша настільки відверта сцена в кіно.

Як передає 112.ua, у цьому епізоді фільму також з'являється персонаж Кларка Гейбла ("Звіяні вітром"), який цілує героїню Монро і виходить з кімнати. Після цього вона скидає ковдру, якою прикривалася, і починає одягатися.

Глядачам вирішили не показувати цей кадр / Фото dailymail.co.uk

Фрагмент триває 45 секунд. Він був вирізаний з остаточної версії монтажу, адже, на думку режисера, "нічого не привносив у сюжетну лінію". Повна версія епізоду поки не опублікована.

Відео дня

Через 57 років після виходу картини ці кадри відшукав сценарист Чарльз Касильо, який працює над біографічною книгою "Мерилін Монро: Приватне життя публічної ікони".

Читайте такожДжонні Депп подав зустрічний позов проти Ембер Херд, заявивши, що вона побила його

Раніше єдиною сценою з кіно, в якій з'явилася повністю оголена Монро, вважався епізод з мелодрами "щось повинно трапитися". Вона знімалася в 1962 році. Однак фільм не був завершений через смерть актриси. Вона померла у віці 36 років через передозування снодійним.

"Неприкаяні" став останнім завершеним фільмом в творчості як Монро, так і Кларка Гейбла. Актор помер через 10 днів після закінчення зйомок цієї картини через серцевий напад. Йому було 59 років.

Як повідомляв УНІАН, 14 серпня Анджеліна Джолі вперше з'явилася на публіці після новин про її психічний розлад.