Поплавська загинула в ДТП / фото dtp.kiev.ua

Вперше після фатальної ДТП актори "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов, Яна Глущенко та Олександр Бережок погодилися на інтерв'ю, в якому розповіли про момент аварії, в якій загинула зірка шоу Марина Поплавська.

Як розповіла в інтерв'ю "Обозревателю" Глущенко, вона прокинулася від виляння автобуса, за дві секунди.

За словами Крутоголова, він розплющив очі, і потім вже стався удар. "Зіткнулися два дуже важкі металеві об'єкти, й за гуркотом це було чути", - говорить він.

Відео дня

Бережок розповів, що він спав, й прокинувся тільки від удару і від того, що у нього заболіли ноги та не працювала спина.

Читайте такожЗірка "Дизель шоу" показавши, як заново вчиться ходити після трагічного ДТП (відео)

"Я побачив тільки, що у мене нога вивернута у зворотний бік. Як у коника. Я спробував рухатися, але нічого не вийшло. Загалом, боляче, страшно. Все як у страшних фільмах про катастрофи", - згадує Крутоголов.

За словами акторів, вони одразу ж зробили перекличку, у них була надія, що Марина Поплавська вийшла в Житомирі.

"Під час поїздки вона говорила два або три рази: "Може, в Житомирі вийти?" Запитувала, поки виходили покурити, попити кави. Ось реально, якби у когось було хоч якесь відчуття...", - згадують актори.

Нагадаємо, в ніч на 20 жовтня актори гумористичної студії "Дизель Шоу" поверталися до Києва зі Львова, де напередодні ввечері пройшов один з концертів їхнього нового туру. О 06:43 автобус коміків зіткнувся на трасі з вантажівкою, в результаті ДТП гумористи отримали важкі травми, переломи та забої. Після приїзду "швидкої" вони також дізналися, що їхня колега, 48-річна Марина Поплавська, не вижила. Отримані травми виявилися несумісними з життям.