Меган Маркл хочуть заплатити за розлучення з принцом Гаррі / instagram.com/kensingtonroyal

Наближені королеви Великобританії ненавидять Меган Маркл, яка страждає від депресії через сварки і королівські правила, і нібито хочуть позбутися від неї.

Про це пише в новому номері американське видання Globe, передає ТСН. Видання посилається на витік електронного листування  з "найвищого рівня в Букінгемському палаці".

Автор послань (як і адресат) прямо не називається, але, як стверджує журнал, він або вона "є членом внутрішнього кола королеви Єлизавети". У листі дружину принца Гаррі Меган Маркл порівнюють з "раковою пухлиною" і закликають позбутися її. "Це жахливо! Її образлива поведінка, неконтрольовані витрати, непорядні сімейні зв'язки і непокора вимагають відповідної реакції від монархії... Ракову пухлину необхідно вирізати якомога швидше і без зайвих драм", - нібито йдеться в листі.

Відео дня

Читайте такожКейт Міддлтон не запросила Меган Маркл і принца Гаррі на свій день народження - ЗМІ

Згідно з повідомленням, навіть у королеви, яка раніше підтримувала Меган, урвався терпець.

"Її Величність розглядає дружину Гаррі як жадібного мисливця за золотом. Вона наказала дати Меган те, чого вона хоче - грошей", - пише Globe. Меган Маркл нібито пропонують затверджену Єлизаветою шлюборозлучну угоду на 37 мільйонів доларів, а також титул для її майбутньої дитини - але не для неї самої. Колишній актрисі потрібно повернутися в США, а дитину будуть виховувати в Великобританії.

Проте наголошується, що принц Гаррі не збирається погоджуватися на розлучення. Він готовий вступити в протистояння з бабусею-королевою, батьком Чарльзом і старшим братом Вільямом.

Раніше повідомлялося, що Меган Маркл засмутилася через чутки про сварку з Кейт Міддлтон.