Джамала вирішила прокоментувати висновки членів журі \ Фото Tv.ua

Один з членів журі нацвідбору на "Євробачення-2019" Джамала прокоментувала підсумки другого півфіналу.

Читайте такожХто переможе на Євробаченні 2019: з'явилися свіжі прогнози букмекерів

Як відомо, судді високо оцінили виступ гурту KAZKA, зауваживши, що цього разу солістка тріо Олександра Зарицька заспівала добре. Проте глядачі з рішенням суддів не були згодні.

Відео дня

Джамала вирішила прокоментувати висновки членів журі.

"Я зазначила, що Саша дійсно виросла як співачка за цей рік. Пісня та номер зроблені доволі цікаво, але все ж залишилися запитання до її співу наживо! Думаю, у фіналі їм буде набагато складніше, адже на них чекає неабияка конкуренція від Freedom jazz, Maruv, Brunettes shoot blondes, YUKO", - зауважила Джамала.

Також вона відмітила цікавий тембр учасника KHAYAT, проте через низьку оцінку журі артист не потрапив до фіналу. Глядачі ж виступ виконавця оцінили високо.

"Мені дуже сподобалася його манера спілкування з ведучим та суддями, його відповіді. Це складає дуже круте враження про нього! Він дуже чемна людина. А я ось не втрималась і зараз переймаюся, що не дуже добре вийшло з цитуванням його пісні. Визнаю і вже особисто вибачалася! Бажаю йому, щоб він став ще впевненішим у своєму вокалі та написанні пісень. Дуже хочу побачити його на наступному нацвідборі", - висловила сподівання суддя.