Притула та Ясинський / Фото: WWorld

Ведучий Нацвідбору на Євробачення-2019 Сергій Притула "пригрозив" відомому в Україні продюсеру Михайлу Ясинському таємними подробицями закулісся відбіркового етапу.

Читайте такожЄвробачення 2019: Данилко порівняв фінал Нацвідбору з "комсомольськими зборами"

Листування з Притулою відбулося на Facebook-сторінці засновника компанії Secret Service Entertainment.

Відео дня

“Зустрічайте нову “жертву режиму”, - написав у соцмережі Ясинський. У цьому пості продюсер оцінив рішення співачки MARUV відмовитися від участі в Євробаченні, а разом з цим зазначив, що його підопічна TAYANNA вчинила правильно, що також відмовити від участі в Нацвідборі ще до його старту.

Рішення TAYANNA Ясинський пояснив “токсичністю” конкурсу “для психіки артиста”. На це і відреагував Сергій Притула:

“Відмова від участі в проекті через його токсичність? Психіка артиста? Бугагагаааа! Давайте дочекаємось спецвипуску “Небаченого Євробачення”. Там спливуть дуже цікаві смс до продюсерів нацвідбору з вимогами гарантій для однієї артистки і цінником по іншій. Буде дуже невдобно”, - написав ведучий під постом Ясинського.

У свою чергу, Михайло Ясинський припустив, що мова йде про співачку Олю Полякову, яка зізнавалася раніше, що погодилася б на участь у Нацвідборі за $50 000.

“Ти про це? Так ні для кого не секрет – це все звучало відкрито. Але після цього відбору це не цікаво навіть за ще більші гроші. Подібного дна треба встигнути досягти… Це було не просто незручно. Це була ж*па. .. і ти це знаєш. А про гарантії цікаво дуже”, – відповів продюсер.

Відповідь Ясинського залишилася без коментаря ведучого. Притула так і не уточнив, про що саме розповість спецпроект каналу СТБ. Відзначимо, що переписка велася Притулої з його неофіційної сторінки в Facebook.

Як повідомляв УНІАН, Притула висловився щодо "голубів миру" на Нацвідборі.