Артистка спричинила фурор новим образом / фото @jasmin

У першу неділю весни, 3 березня, шоумен Максим Галкін зняв ролик, героями якого стали його дружина, 69-річна Алла Пугачова, та їхні діти.

"Сьогодні відзначаємо традиційне свято Алли — першу неділю весни", — написав Галкін в Instagram. До цього повідомлення він прикріпив відзняте ним відео.

Читайте також"Третій зайвій": Алла Пугачова прийшла на шоу в стильному вбранні й зачарувала колишнього чоловіка (фото, відео)

Відео дня

У ролику видно, як за спиною Галкіна з'являється Примадонна, яка спускається сходами.

"Дружина-красуня", — говорить Галкін. "Як дружину звати?" — запитує Пугачова. "Аллочка", — відповідає її чоловік.

Артистка з'явилася в смугастій міді-сукні та з чорним бантом на голові.

instagram.com/maxgalkinru

"Сьогодні, у першу неділю весни, я уособлюю смугасте життя. Чорні та білі смуги. В юності у нашому житті були чорні смуги. Але від того, що ми були молоді, воно завжди було світлим", - говорить Алла Борисівна.

На честь першої неділі березня подружжя влаштувало святкування. На заході Пугачова виконала для друзів кілька своїх композицій.

Користувачі мережі зазначили, що співачка має молодший вигляд і покращала.

За доброю багаторічною традицією зустріли весну з Аллою Борисівною @alla_orfey і друзями 🤗 Згадували нашу юність, де і як ми жили у дитинстві ☺ Ми в Дербенті жили спочатку в двокімнатній квартирі з шпалерами в квіточку, антресолями, килимом на стіні і улюбленим продавлений коричневим диваном, який нам з братом служив батутом все дитинство... 😁 На порозі зустрічав аромат пиріжків з картоплею, які я сто років не їла, але ніколи не забуду, на вікнах стояли горщики з алое - ліками від усіх хвороб, а замість дверей між кімнатами звисали фіранки з довгих ниток, на які були нанизані намистинки, і я просто обожнювала крутитися між ними в дверному отворі, майструючи собі головний убір царівни, то сукня 😅😅😅 У вас теж так було? 🤗 Вийшов вечір теплих спогадів, спасибі Аллі Борисівні за нього 💖 #Весна #АллаПугачева #МаксимГалкин #ЕленаСевер #ВеснуРазрешаю #Жасмин #Дитинство

Допис, поширений Jasmin (@jasmin)

Раніше Алла Пугачова в сукні з розрізом спричинила фурор. Співачка схудла і тепер може собі дозволити більш сміливі образи.