Періс Джексон / REUTERS

Донька Майкла Джексона, 20-річну Періс, госпіталізували в США після спроби самогубства.

Про це з посиланням на неназвані джерела повідомляють таблоїди TMZ і The Blast, передає РБК.

За їх даними, це сталося вранці в суботу, 16 березня. Дівчину в її будинку в Лос-Анджелесі, швидше за все, виявив її молодий чоловік Габріель Гленн. Саме він, як припускають співрозмовники The Blast, викликав лікарів. Періс доставили в найближчу лікарню, там її стан "стабілізували", вказали джерела.

Відео дня

Читайте такожВ Австралії, Канади та Новій Зеландії пісні Майкла Джексона опинилися під забороною

Співрозмовники TMZ при цьому стверджують, що Періс Джексон вже виписали з лікарні, і вона перебуває під пильним наглядом команди лікарів. За інформацією медиків, вона "втратила багато крові", але завдяки їх швидкій реакції була врятована, відзначають джерела.

TMZ спробу самогубства дівчини пов'язує з реакцією суспільства на фільм "Залишаючи Неверленд", в якому двоє чоловіків Майкла Джексона звинуватили в сексуальному насильстві. Періс у цьому конфлікті підтримала батька. Співрозмовники The Blast відзначають, що вихід фільму в січні й наступна за цим реакція громадськості виявилися важкими для всіх дітей Джексона, проте чи було це основною причиною інциденту з Періс, неясно.

Разом із тим, за кілька хвилин після появи повідомлень про госпіталізацію дівчини на її офіційній сторінці в Twitter з'явилося повідомлення, в якому журналістів TMZ Періс називає брехунами. Її пост опублікований у відповідь на статтю таблоїду про госпіталізацію.

Що саме спростовує Періс, не уточнюється. Будь-яких інших коментарів по цій темі, вона не надала.

Як повідомляв УНІАН, фільм про Майкла Джексона викликав хвилю гніву у родичів співака. Сім'я співака Майкла Джексона подала позов на 100 млн доларів до американського телеканалу HBO.

Більш того, останки короля поп-музики Майкла Джексона хочуть ексгумувати. З такими вимогами виступили одинадцять осіб, які ймовірно є жертвами сексуальних домагань музиканта.