false

Українська співачка Світлана Лобода стала жертвою шахрая.

Як розповіла вона в своєму Instagram, організатор її концертів в Прибалтиці втік, забравши всі гроші. Артистка наголосила, що вона була змушена виступати у Ризі та Талліні безкоштовно, оскільки "найважливішим є співати для мого глядача".

Читайте також"Дуже красива пара": Лорак спровокувала нову хвилю чуток через фото з Лазарєвим

Відео дня

"Ніхто і не здогадувався, що ці концерти я і моя команда працювали абсолютно безкоштовно, тому що організатор, на момент нашого приїзду до Латвії, просто зник з грошима", - написала Лобода.

Але на цьому, за словами артистки, неприємності не закінчилися. "Прилетівши в Вільнюс, ми виявили, що ми не можемо вийти на сцену, тому, що сцени просто немає. Організатор не сплатив майданчик, ні світло, ні звук. У нас відсутній технічний райдер, без якого проведення концерту неможливо", - зазначила вона.

Співачка додала, що готова була співати на вулиці, але їм не дозволила адміністрація міста. Всі концерти в турі Лобода була змушена скасувати.

Дорогі друзі, у мене для вас сьогодні не дуже хороші новини. Як ви знаєте, останні дні ми перебували в турі по Прибалтиці, у нас відбулось 2 концерту в Ризі й Таллінні, обидва міста зустрічали нас абсолютними аншлагами і ми були щасливі співати для вас. Ніхто і не здогадувався, що ці концерти я і моя команда працювали абсолютно безкоштовно, тому що організатор , на момент нашого приїзду до Латвії, просто зник з грошима. . Але ми прийняли рішення виступати на всіх майданчиках позначених в турі, тому, що для мене найважливішим є співати для мого глядача. Але сьогодні, прилетівши в Вільнюс, ми виявили, що ми не можемо вийти на сцену, тому , що сцени просто немає. Організатор не сплатив майданчик , ні світ , ні звук . У нас відсутній технічний райдер , без якого проведення концерту неможливо. Я готова була вийти на вулицю і співати для вас без обладнання, але адміністрація міста не дозволила нам проведення подібного заходу. У зв'язку з цим , ми просто змушені скасувати залишилися концерти в Литві, сьогодні Вільнюс, 27-го квітня Клайпеда. Концерт в Калінінграді ми всіма силами намагаємося зберегти. Я зі свого боку гарантую, що ми докладемо всі зусилля, щоб організатор концертів поніс карне покарання. Дякуємо за розуміння. І я сподіваюся , що незабаром ми обов'язково побачимось! Ваша Lo🙏 #Tour#Прибалтика 🕊 п. с. Шановні артисти , будьте обережні і ніколи не працюйте з цією людиною - ім'я організатора -Теймураз Топчиашвили!!

Публікація від LOBODA (@lobodaofficial)

Як повідомляв УНІАН, Каменських в новому образі підкорила мережу.