Принц Вільям та Кейт Міддлтон святкують 8-му річницю весілля / фото 1zoom.ru

Королівське подружжя принца Вільяма та Кейт Міддлтон, які нещодавно відсвяткували рік своєму молодшому сину Луї, сьогодні, 29 квітня, відзначають восьму річницю з дня весілля.

Герцоги Кембриджські одружилися 2011 року.

Читайте такожПринцу Луї виповнився один рік: королівська родина поділилася новими знімками молодшого сина (відео)

Відео дня

З цього приводу на офіційній сторінці Кейт Міддлтон і принца Вільяма у Instagram з'явилося повідомлення.

"8 років тому. Дякуємо за прекрасні повідомлення на річницю весілля герцога і герцогині Кембриджської", - йдеться в посланні Кенсингтонського палацу.

Також палац опублікував кілька знімків з весілля Кейт і Вільяма, а також фото двох принців, де свого часу Гаррі підтримував старшого брата в найважливіший для нього день. Однак, королівський оглядач заявив, що Кейт Міддлтон і принц Вільям свою восьму річницю весілля відзначать в тісному сімейному колі з дітьми.

З часу розкішного весілля принца Вільяма і Кейт Міддлтон минуло вже 8 років, а ця подія і досі викликає захват у громадськості. Тоді за королівською церемонією спостерігав весь світ, а весільна сукня герцогині Кембриджської стала топ-трендом на багато років. 

Нагадаємо, королівське подружжя виховує трьох дітей, 5-річного Джорджа, який вже відвідує школу, 3-річну Шарлотту та однорічного Луї.