46-річний актор одружився на психолога / redcarpetmood

Зірка серіалу "Молодий Папа" Джуд Лоу одружився вдруге. У мережі з'явилися знімки, на яких 46-річний актор під руку веде свою майбутню дружину, одягнену в кремову сукню.

Обраниця актора - 32-річний психолог Філіпа Коен, вперше пару помітили на відпочинку в Європі чотири роки тому. За даними The Sun, пара розписалася в Лондоні 30 квітня.

Відео дня

Читайте також"Таке страшко!": Лорак у толстовці і кепці розчарувала фанатів зовнішнім поглядом (фото)

Раніше Джуд Лоу вважав актрис і моделей. Незважаючи на те, що в офіційному шлюбі Лоу був один раз, у нього є п'ять дітей від трьох жінок.

Перша дружина Джуда Лоу – актриса Сейді Фрост, вона старша за нього на сім років. У пари є троє дітей - 22-річний Рафферті, 18-річна Айріс і 16-річний Руді. Хрещена мати Айріс - Кейт Мосс, дівчина пішла по її стопах, і зараз працює моделлю. Її старший брат також заробляє, беручи участь у показах і знімаючись в рекламі.

Другий гучний роман Джуда Лоу – з актрисою Сієною Міллер. Пара розлучилася після того, як актор зрадив коханій з нянею своїх дітей. Також у актора є два позашлюбних дитини – від моделі Саманти Берк і співачки Кетрін Хардінг.