Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку.

Читайте такожЛобода показала стрункі ніжки в супервідвертому міні (фото)

Так, днями зірка виклала в мережу фото, на якому позує разом зі своїм давнім приятелем - українським дизайнером грузинського походження Бичоллою Тетрадзе. Парочка весело проводила час, насолоджуючись шампанським і теплими обіймами один одного, пише clutch.

Лобода позує в чорно-білій спортивній кофті. Обличчя прикрашає легкий макіяж і круглі сонцезахисні окуляри. Волосся співачки розпущені і злегка розпатлане. А ось дизайнер, мабуть, вирішив пожартувати і начепив на голову блакитну перуку. Також на ньому квітчаста сорочка і оригінальні темні окуляри.

Геологацию до фото Світлана Лобода вирішила не вказувати. Але сам Бичолла розкрив розташування, зазначивши місце зустрічі як Київ. Звідси стає зрозуміло, що Лобода таємно відвідувала Україну.

Публікація співачки не залишилася без уваги фанатів. Фолловери почали активно обговорювати знімок Лободи і висловлювати свої здогади щодо приводу заходу.

Як повідомляв УНІАН, раніше українська співачка Світлана Лобода випустила новий трек "Пуля-дура".