Настя Каменських і Потап стали чоловіком та дружиною / скріншот

Сьогодні репер Потап і співачка Настя Каменських офіційно стали чоловіком і дружиною. На весіллі була присутня велика кількість гостей, які активно ділилися у соцмережах фото і відео зі свята.

Так, співачка Оля Полякова вела цілу трансляцію з весілля, під час якої розмовляла з гостями заходу: Надею Дорофєєвою, Володимиром Дантесом, Юрієм Нікітіним, Тіною Кароль, Володимиром Остапчуком, Юрієм Горбуновим та іншими.

Відео Оля Полякова

А ось зоряний фотограф Соня Плакидюк зафільмувала найважливіший момент церемонії - перший поцілунок молодят, після якого Потап схопив на руки і уніс наречену.

Як повідомляв УНІАН, чутки про романтичні стосунки артистів ходили майже всі 13 років існування їх дуету. У 2013 році папараці "зловили" пару разом на відпочинку на Кубі. Тоді Потапенко був в офіційному шлюбі з продюсером Іриною Горовою, від якої у репера є син.

Читайте такожКолишня дружина Потапа привітала його з весіллям

Через кілька років Потап і Горова заявили, що вже 5 років не разом і два роки офіційно розлучені. Відтоді Потапа і Каменських все частіше стали помічати на спільному відпочинку, проте ні він, ні співачка їх роман не підтверджували.

Лише сьогодні, у день власного весілля, Потап випустив кліп на пісню "Константа", в якому зізнався у коханні Насті Каменських і підтвердив чутки про їхнє весілля.