Монатік проїхався по стадіону на "поїзді" / фото УНІАН

У суботу, 1 червня, на НСК "Олімпійський" в Києві відбувся концерт найбільш танцювального співака України MONATIK'а. Мультиартист представив фанатам нову програму під назвою "Love it Ритм".

Як повідомляє кореспондент УНІАН, який побував на заході, стадіон був заповнений вщерть і навіть сам співак ледь не заплакав, коли побачив, яка величезна кількість людей прийшла на концерт.

Відео дня

Як зізнався Діма Монатік, він сам знає людей, які сперечалися на великі гроші про те, чи відбудеться концерт і, на щастя для нього, ті, хто в нього не вірив, програли.

Шоу справді вражало уяву: приголомшлива світлова вистава приковувала погляди і створювало атмосферу чогось неймовірно масштабного. Звук на концерті також був відмінний, незважаючи на деякі проблеми на початку, через які, за власним визнанням артиста, він частину концерта не чув сам себе. Здивував MONATIK і декораціями: на НСК "Олімпійському" з'явився справжній поїзд з величезною літерою "M", на даху якого він виконував пісню "То, от чего без ума" і справжній мотоцикл, на якому танцюрист балету і звичайно ж Дмитро проїхалися по сцені.

Монатік дуже багато спілкувався з глядачами / фото УНІАН

Приємно було те, що артист потурбувався про всіх глядачів, і тому окрім головної сцени на стадіоні була ще й друга, розташована так, щоб глядачі секторів змогли розглянути свого кумира ближче.

Свій перфоманс артист почав з пісні нового альбому LOVE IT ритм. Після чого виконав свої знамениті хіти "Кружи", т"Зашивает душу", "То, от чего без ума", "Vitamin D", "Глубоко", "Вечность". Прозвучало багато пісень з останнього альбому "Love It ритм".

Virus.music
Virus.music
Virus.music

У концерті також взяли участь популярні українські співачки Надя Дорофєєва та Alyona Alyona, а також учасниця "Голос. Діти 4" Ніно Басилая. Дорофєєва заспівала з MONATIK хітову композицію "Глубоко", доповнивши її запальними танцями. Alyona Alyona виконала з Дмитром пісню "Красиво".

А після концерту MONATIK опублікував у своїх соцмережах відео, в якому подякував кожном, хто був присутній на шоу цим вечором.

"Дякую за те, що разом з нами це пережили, відчули цю енергетику і так підтримували, як ніколи раніше. Ми сьогодні звучали в унісон, в один ритм. І я вам дякую від усієї душі. Це було незабутньо, просто приголомшливо. Нам хочеться так це повторити, я сподіваюся, це станеться.  Спасибі вам від душі", - подякував фанатам артист.

Зазначимо, що MONATIK став рекордсменом, так як для його концерту побудували найбільшу сцену за історію "Олімпійського" розміром 78 на 25 метрів. Також для шоу встановили 738 квадратних метрів led-екранів і 960 світлових приладів. Він став другим артистом після Святослава Вакарчука, який наважився провести сольник на величезному стадіоні.