Лорак показала нове фото з молодим коханцем / фото instagram.com/anilorak

Українська співачка Ані Лорак, яка втекла до РФ, похвалилася фото зі своєю новою пасією, 26-річним саунд-продюсером Єгором Глібом.

У своєму Instagram артистка опублікувала знімок, на якому вона в одному халаті фотографується в дзеркалі з новим обранцем.

Читайте такожКолишній чоловік Ані Лорак засвітився з новою дівчиною (фото)

Відео дня

Фото викликало хвилю обурення в коментарях. Підписники співачки вважають, що Лорак і Гліб не підходять один одному. До того ж, на думку деяких, саме новий коханець став причиною змін у зовнішності співачки.

"Виглядає як ваш слуга", "Який наречений така і Ані стала", "Що ви робите зі своїм обличчям?", "Кароліна, я звичайно розумію, що набридло засипати одній, але невже все так погано, що ви зупинили свій вибір на ньому. Ви абсолютно різні, не кажучи про те, що він вам в сини годиться", "Хлопець на макаку схожий", "Не знаю, хто він, але враження, що недалека людина", "Шило на мило, на одні і ті ж граблі", "Він їй не пара, як породиста красуня і дворняжка", "Хочеш дізнатися про чоловіка, поглянь, як він поступав зі своєю колишньою.... сумно, що ваш вибір припав на таку людину", "Негарна пара", - пишуть під фото.

фото instagram.com/90210.group