Зйомки з голлівудською знаменитістю можуть завершити протягом одного дня / фото: вікіпедія

Шоумен Стас Барецький розповів, що запропонував американській актрисі Дженніфер Еністон зіграти одну з ролей у так званому продовженні культового фільму Олексія Балабанова «Брат».

Про це повідомляє Teleprogramma.pro.

Творець картини пояснив, що вже відправив артистці сценарій перших двох частин картини.

Відео дня

«Актрисі сподобалися і роль, і фільм. Вона зізналася, що любить Росію. Зараз у нас питання в грошах. Дженніфер зарядила дуже велику суму - один мільйон доларів за один знімальний день. Це весь наш бюджет», - розповів він.

Читайте такожУ "продовженні" культового фільму "Брат" зіграє Міккі Рурк

Барецький додав, що зйомки з голлівудською знаменитістю можна завершити протягом одного дня, тому в даний час він обговорює це питання з інвесторами.

Крім того, шоумен заявив, що костюми для деяких персонажів «Брата-3» зшиє дизайнер Гоша Рубчинський.

Як повідомляв УНІАН, одіозний російський музикант Стас Барецький заявив, що планує взяти участь у зйомках фільму «Брат-3», який стане "продовженням" культових картин Олексія Балабанова.

Нагадаємо, кримінальна драма «Брат» режисера Олексія Балабанова вийшла на екрани в 1997 році. Головну роль у ньому виконав Сергій Бодров. Бодров та Балабанов отримали гран-прі фестивалю «Кінотавр» (1997) як кращий актор і кращий режисер.

У 2000 вийшла друга частина картини, яку також тепло зустріли критики і глядачі.

У 2015 році в Україні заборонили публічний показ фільму "Брат-2". У Держкіно заявили, що фільм містить сцени, які є "принизливими для українців за національною ознакою".