Ані Лорак недовго була одна / instagram.com/anilorak

Після розлучення з бізнесменом Муратом Налчаджіоглу Ані Лорак недовго була одна. Ані закрутила роман із продюсером лейблу Black Star Єгором Глібом. Зірка до останнього не коментувала відносини з новим бойфрендом, обмежуючись лише спільними фото в соціальній мережі, але днями зважилася на одкровення.

Про це повідомляє "СтарХіт" з посиланням на МузТВ.

Читайте також"Навіщо стільки фотошопу?": Лорак розчарувала мережу "маскою" замість обличчя (фото)

«Тепер не затримуюся на гучних вечірках. Завжди пам'ятаю про те, що треба швиденько бігти додому, адже зустрічати світанок треба з улюбленими людьми. А кохана людина завжди зі мною», - заявила артистка.

Що стосується Єгора, то він поки що не висловлюється про особисте життя, на відміну від своєї колишньої дружини, яка висловлюється про нього не дуже приємно.

«Ми прожили разом три роки, а потім розлучилися. Все-таки різниця у віці позначалася: він по-іншому ставиться до життя, хоче пожити для себе, все спробувати. Коли Єгор став надовго пропадати, я зрозуміла - щось не так. Міг поїхати на тиждень в Одесу, залишивши мене одну з малюком. Не відчував відповідальності за сім'ю. В один прекрасний день він зібрав речі, а я сказала: «Так, так краще, бо поки ти зі мною, я розраховую на твою допомогу. Краще вже повна ясність», - ділилася екс-дружина Гліба, співачка Тетяна Решетняк.

Як повідомляв УНІАН, нову дівчину колишнього чоловіка Ані Лорак знайшли на сайті повій.