Брухунова відпочиває з коханим в окупованій Ялті

Молода асистентка й коханка відомого російського гумориста Тетяна Брухунова вперше "засвітила" Євгена Петросяна у своєму Instagram.

Читайте такожТренери "Зважених та щасливих" розлучилися після 19 років шлюбу - ЗМІ

Так, вона виклала у своїй stories відеозапис екскурсії в Масандрівському палаці в окупованому Криму.

Відео дня

У ролику екскурсовод розповідає про історію палацу, і на кілька секунд з'являється Євген Петросян. Після чого камеру різко повернули у бік.

Як повідомляв УНІАН, у листопаді минулого року Хамовнічеський суд Москви офіційно розірвав шлюб російських артистів Євгена Петросяна й Олени Степаненко.

Я перебуваю в Масандрівському палаці Олександра III. Багато збереглося в первозданному вигляді. Я б сказав, що приблизно 60% від палацу, картин, ліпнини та іншого. Музей в силу своїх скромних можливостей намагається все повернути. І це було б правильно, тому що музей (як я написав у книзі гостей), це не тільки історія наших царів другої половини дев'ятнадцятого століття, але ще й історія нашої культури, гарного смаку і розуміння краси, які дуже узгоджуються з чарівною красою Криму. На перших двох знімках кабінет Олександра Третього. Тут дуже хороша аура. Для мене поняття «кабінет» надзвичайно важливо. Саме тут, у кабінеті, творча людина або монарший управлінець може творити, генерувати ідеї і приносити користь людям. #евгенийпетросян #петросян #народныйартист #крим #ялта #масандра #массандровскийдворец

Допис, поширений Євген Петросян (@petrosyanevgeny)