Віктор Павлік надсилав дружині фото, зроблені коханкою / фото Лариса Созаєва Facebook

Колишня дружина відомого українського співака Віктора Павліка Лариса Созаєва заявила, що знала про коханок на той момент чоловіка.

Читайте також53-річний український співак пішов від дружини до 25-річної коханки (фото)

Крім того співак надсилав дружині свої голі фото, зроблені коханкою. Про це Созаєва написала на своїй сторінці в Facebook.

Відео дня

"Чи знала я щось? Звичайно! Але я так втомилася від його пригод - до цього п'ять років у коханках ходила Тетяна, теж концертний адміністратор. До цього 18-річна стюардеса... я подавала на розлучення вже тоді, але документи повернулися через аліменти, які треба було оформити. Він благав мене, що зміниться, що більше не буде! Чи йдуть від хороших дружин? Звичайно йдуть, тільки треба знати причину, а я її озвучувати не буду!" - йдеться в повідомленні.

фото Лариса Созаєва Facebook

За словами екс-дружини, Павлік завжди витрачав гроші на молоду коханку, а сім'ї говорив, що їх немає. Созаєва вважає, що Реп'яхова зустрічається зі співаком тільки з корисливих мотивів, оскільки сама з багатодітної сім'ї і часто мала потребу в грошах.

Читайте також"Брів немає": український співак розповів про стан свого онкохворого сіна

"Віктор купив їй норкову шубу. Зняв квартиру. Репяхова працювала на Корпачова, психолога, концертним адміністратором. Суворий керівник карав грошима, якщо не було наповненості залу. На момент знайомства з Віктором у неї утворився борг у близько 30 тисяч гривень. Він погасив його! Це зі слів Віктора! Її мамі купив айфон, а його мама з телефоном б/у простої марки. З його слів, на неї він витратив близько 200 тисяч гривень за рік, коли залицявся! При цьому відмовляючи всім своїм рідним - дітям, дружині, мамі, племінниці", - розповіла колишня дружина співака.

Як повідомляв УНІАН, раніше Павлик зізнався, що зраджував дружині не тільки з 25-річною коханкою і у нього бували службові романи.