Минуло двадцять два роки після того, як принцеса Діана поважно прогулялась по мінному полі в центральній Анголі, сьогодні принц Гаррі продовжив роботу своєї матері з очищення небезпечних мін у всьому світі.

Про це повідомляє People.

Читайте такожПерший тур із немовлям: принц Гаррі з дружиною та 5-місячним сином поїхали до Африки (фото, відео)

Зазначається, що 35-річний герцог Сассекський приєднався до організації The HALO Trust, з якою свого часу співпрацювала його мати, принцеса Діана. Він разом з учасниками об'єднання очищував мінні поля в Діріко, що в Анголі. Їхня спільна робота була спрямована на те, аби забезпечити місцевим вільне пересування територією, а також мінімізувати загрозу їхньому життю.

Зазначимо, що у 1997 році принцеса Діана також відвідала одне з міст Анголи, Уамбо. Метою її візиту було привернення уваги до кризи, яка спіткала місцевих жителів. Через два десятиліття чисельність населення помітно збільшилася, а район перетворився на придатний до проживання, у якому з'явилися школи, коледжі та почав розвиватися малий бізнес.

Принцеса Діана / фото REUTERS

Герцоги Сассекські неодноразово демонстрували фанатам, як важливо для них продовжувати благодійні справи принцеси Діани. Тому під час свого туру Африкою принц Гаррі та Меган Маркл виконують свої обов'язки, акцентуючи увагу на роботі принцеси Уельської, зокрема співпрацюють з тими ж організаціями.

Принц Гаррі гордий відвідувати місце, яке було важливим для його матері і де вона багато працювала на благо людей.

За 10 днів перебування в Африці у програмі герцогів Сассекських понад 30 зустрічей та чимало виходів. Днями вони вперше після хрестин вийшли на публіку зі своїм 5-місячним сином Арчі Харрісоном.