Кухар втратила першу дитину / Фото УНІАН

Прима-балерина Національної опери України та суддя проекту "Танці з зірками" Катерина Кухар у зовсім юному віці вже виходила заміж і тоді пережила страшну трагедію.

Балерина завагітніла дівчинкою, але на останніх місяцях втратила дитину – у неї не відкрилися легені, йдеться у програмі "Життя відомих людей" на ТСН.

"У мене в той момент було лише одне питання - за що і чому. І я не бачила відповіді на це питання. Після реанімації, коли мене перевезли в палату, моя палата була поруч з палатою відмовників. І, звичайно, коли жінка після такої трагедії, після втрати дитини, лежить і слухає дитячі крики, ось це найскладніше випробування", - поділилась Кухар.

Відео дня

Читайте також"Як лялечка!": найсуворіша суддя "Танців з зірками" кардинально змінила імідж (фото)

Катерина впала в таку депресію, коли не те, що бачити нікого не хотілося, вона втратила сенс життя.

Через чотири роки Кухар знову завагітніла. Народила здорового і красивого синочка Тимура. Але коханого чоловіка поруч з нею у найщасливіший момент вже не було. Вони розлучилися. І тоді Катя зустріла Олександра Стоянова, який з перших же місяців замінив хлопчикові рідного батька. А пізніше заявив - хоче, щоб у них з'явилася ще одна дитина.

"Він мені сказав: "Або ти народиш мені дитину протягом року, або я від тебе йду", - приголомшила розповіддю Катерина.

Кухар ультиматумів не любить. Вона влаштувала гучний скандал. Не розмовляла з чоловіком, плакала. Але, нарешті, здалася і подарувала коханому спільну доньку Настю.

Нагадаємо, що 15 вересня Катерина Кухар і Олександр Стоянов офіційно одружилися. Пара розписалася в столичному РАЦСі.