Герцогиня Кетрін і принц Вільям прибули до Дитячого села SOS в Лахорі, там дбають про дітей сиріт і дітей з неблагонадійних родин. Тут герцогиня планувала виступити з промовою, також пара відвідає невелику вечірку на честь одного з дітей.

Відео дня

Читайте такожГерцоги Кембриджські відвідали автентичне пакистанське селище (фото, відео)

У цьому виході герцогиня демонструє нам білосніжний і традиційний для країни лук - шальвар-каміз від бренду Gul Ahmed. Штани зі стрілками, на пальті красива вишивка, а на плечі у Кетрін біла хустка від Maheen Khan. Завершують образ бежеві туфлі на невисоких підборах і клатч, підібраний їм за тоном, пише ТСН.

У вухах герцогині невеликі сережки-кільця, волосся укладенt в об'ємну зачіску хвилями. Принц Вільям був одягнений у блакитну сорочку, темні штани і замшеві туфлі.

Після відвідин села Кембриджі вирушили до Національної Академії Крикету. Там вони приєднаються до гри, в якій хлопці, які беруть участь у програмі Британської ради "Dosti", яка покликана піднімати самооцінку і розвивати життєво необхідні навички. Також запланована зустріч з відомими гравцями в крикет.

Нагадаємо, 14 жовтня стартував королівський тур герцогині Кембриджської і принца Вільяма до Пакистану. Тур був організований на прохання МЗС Великої Британії і став першим після того, як до Пакистану 2006 року приїздили принц Чарльз і його дружина герцогиня Корнуольська Камілла.

Своїх трьох дітей – Джорджа, Шарлотту і Луї - Кембриджі в тур брати не стали. Британські ЗМІ пишуть, що з логістики та безпеки цей тур став найскладнішим.

Нещодавно, нагадаємо, з туру Південною Африкою повернулися герцог і герцогиня Сассекські. Вони вперше побували в турі разом з маленьким сином Арчі.