Ілюстрація / REUTERS

Вчора ввечері герцогам Кембриджським не вдалося відлетіти до Ісламбада. Їхній літак потрапив під грозу і пілот дві години кружляв у небі та знову посадив судно в Лахорі.

Читайте такожЛітак з герцогами Кембриджськими на борту потрапив в екстремальну ситуацію (фото)

Сьогодні вранці вилетіти з Лахора королівському подружжю таки вдалося. Пару сфотографували під час посадки в літак, пише ТСН.

Відео дня

На 37-річній герцогині цього дня були світлі штани і блуза від пакистанського дизайнера Elan. В руках вона несла велику чорну сумку, а як взуття підібрала бежеві туфлі на дуже високих підборах. 

Незважаючи на вчорашню пригоду, настрій у герцогині Кетрін прекрасний. Вона явно не страждає на аерофобію. В Ісламбаді на королівську сім'ю чекає ще кілька заходів, після чого вони вирушать додому до Лондона.

Принц Вільям і Кейт / фото REUTERS

Після прибуття до Ісламбада герцоги відразу ж вирушили до армійського кінологічного центру. Одній з програм цього центру, а саме тій, де собак навчають розпізнавати вибухові пристрої, Велика Британія надає підтримку. 

У цьому виході під білі штани зі стрілками герцогиня Кетрін підібрала чорну накидку на ґудзиках і чорні балетки на пласкій підошві. На плечі у Кейт знову була біла хустка, у вухах все ті самі сережки від Accessorize з її минулого образу, а волосся красиво укладене хвилями.

Після досить важкої ночі герцогиня має чудовий вигляд. Та й принц Вільям у блакитній сорочці та темних штанах зовсім не втомлений. 

Чи побачимо ми ще якісь образи герцогині в цьому турі, поки не відомо. Сьогодні у них останній день туру і ввечері пара повернеться до Лондона. Сподіваємося, з погодою цього разу їм пощастить більше. 

Нагадаємо, 14 жовтня стартував королівський тур герцогині Кембриджської і принца Вільяма до Пакистану. Тур був організований на прохання МЗС Великої Британії і став першим після того, як до Пакистану 2006 року приїздили принц Чарльз і його дружина герцогиня Корнуольська Камілла.

Читайте такожГерцогиня Кембриджська в білосніжному вбранні приїхала до села в Лахорі (фото)

Своїх трьох дітей – Джорджа, Шарлотту і Луї - Кембриджі в тур брати не стали. Британські ЗМІ пишуть, що з логістики та безпеки цей тур став найскладнішим.

Нещодавно, нагадаємо, з туру Південною Африкою повернулися герцог і герцогиня Сассекські. Вони вперше побували в турі разом з маленьким сином Арчі.