Меган Маркл / фото REUTERS

В рамках заходу обговорювалися проблеми гендерної нерівності. Разом з герцогинею Меган і принцом Гаррі на ньому були присутні ще десять лідерів з усього світу, які представляють молодіжні ініціативи у різних країнах. 

Читайте такожПринц Гаррі та Меган Маркл вирішили публічно коментувати фейки

На публіці 37-річна герцогиня Сассекська з'явилася у шкіряній спідниці винного кольору від бренду Hugo Boss, це, до речі, улюблений бренд іспанської королеви Летиції. До спідниці Меган підібрала трохи темніший за тоном джемпер з глибоким вирізом на декольте і туфлі-човники в тон. 

Відео дня

Волосся герцогиня зібрала у високу зачіску, нанесла на обличчя легкий макіяж, а з прикрас на ній були мініатюрні сережки-гвіздки з камінням і тонкий золотий браслет на зап'ясті.

Меган Маркл і принц Гаррі / фото REUTERS

Меган була усміхненою і мала чудовий вигляд. Навіть не скажеш, що вона дуже засмучена через цькування у пресі. Принц Гаррі був одягнений у синій костюм і мав не такий радісний вигляд, як його знаменита дружина. 

Ілюстрація / REUTERS

Нагадаємо, раніше ми писали, що герцогиня Меган обожнює носити сукні-сорочки. В їхньому недавньому турі Південною Африкою таке вбрання переважало в гардеробі дружини принца Гаррі.