Фадєєв шокував визнанням / instagram.com/fadeevmaxim

Не встигли шанувальники відомого російського композитора та продюсера Максима Фадєєва оговтатися після тривожних звісток про серцевий напад у продюсера, як музикант вразив публіку зізнанням.

Виявляється, він народився з важким пороком серця та переніс клінічну смерть, передає КП.

Читайте також"Шок-контент!": Алла Пугачова здивувала зовнішнім поглядом на новому фото

Відео дня

"Проблеми із серцем у мене були завжди. У мене дефект міжшлуночкової перегородки - вроджений порок серця. А в 17 років лікарі буквально повернули мене з того світу", - шокував Максим Фадєєв гостей програми "Доля людини".

В інтерв'ю Борису Корчевникову він повідомив, що тоді багато працював і потрапив до лікарні. "Мені робили відкриту порожнинну операцію на серці. Тебе розрізають від пахви до пахви. У мене тепер відсутній грудний хребець. Серце можна помацати. Серце так і залишилося маленьким, дитячим. Лікарі зробили рентген й сильно дивувалися, як я взагалі живу. Замість восьми годин операція тривала 16. Я тоді на три хвилини пережив клінічну смерть. Лікар врятувала мені життя, зробивши прямий масаж серця", - поділився продюсер.

Нагадаємо, у понеділок, 28 жовтня, низка ЗМІ повідомила про те, що у Максима Фадєєва стався серцевий напад. Пізніше його представники спростували цю інформацію.