Меган і Гаррі зустрілися з сім'ями військових \ instagram.com/sussexroyal/

Відразу два заходи за один день провели герцог і герцогиня Сассекські.

Читайте такожГерцогиня Сассекська здивувала публіку глибоким декольте (фото)

Вони взяли участь у меморіальному заході, який пройшов у Вестмінстерському абатстві. Там вони вшанували пам'ять всіх британських солдатів, загиблих у Першій світовій війні.

Відео дня

Для такого урочистого виходу Меган вибрала дуже доречний і не позбавлений елегантності образ. Особливо красиво виглядав темно-синій оксамитовий капелюшок-таблетка з невеликою вуалеткою.

Меган Маркл і принц Гаррі \ REUTERS

В той же день, дещо раніше, Меган і Гаррі зустрілися з сім'ями військових в громадському центрі Broom Farm у Віндзорі. Ця зустріч не мала такого офіційного характеру і пройшла в теплій і неформальній обстановці. Герцог і герцогиня поспілкувалися з дружинами військових, чоловіки яких проходять службу далеко від дому.

Герцоги з задоволенням спілкувалися з дітьми \ instagram.com/sussexroyal/

Особливо зворушливим було спілкування з дітьми військових. Молоді батьки з задоволенням спілкувалися з дітьми і явно отримували від цього задоволення.

Герцоги відвідали два заходи в один день \ instagram.com/sussexroyal/

Для цієї зустрічі Меган вибрала класичний і дещо формальний - білий верх, чорний низ - наряд. Вона одягла білу блузу вільного крою з короткими рукавами і чорну спідницю. Поверх блузки було надіто гірчичного кольору пальто.