Герцоги Кембриджські / фото REUTERS

Королівське подружжя принца Вільяма та Кейт, які нещодавно повернулися із офіційного тура Пакістаном, приступили до своїх обов'язків на батьківщині.

Читайте такожМеган Маркл і принц Гаррі зустрілися з сім'ями військових (фото)

Так, герцоги Кембриджські приїхали до церкви St Martin-in-the-Fields, на офіційне відкриття благодійного фонду National Emergencies Trust в Лондоні. Причому спочатку планувалося, що захід відвідає лише принц Вільям, але за два дні палац підтвердив і приїзд Кейт, пише ТСН.

Відео дня

Метою організації стане централізована і оперативна допомога при природних катастрофах, терактах і інших надзвичайних ситуаціях.

Кейт Міддлтон з'явилася на публіці у приталеній синій сукні з широким поясом і чорних лакових туфлях. Образ вона доповнила таким же чорним клатчем, а діамантові сережки з сапфірами завершили її образ.

Кейт Міддлтон / фото REUTERS

Принц Вільям же був в темно-синьому костюмі і блакитній краватці. У обох на лівому плечі були приколені брошки у вигляді червоного маку - символу Дня пам'яті полеглим.

Під час свого візиту принц Вільям та Кейт зустрілися з людьми, які постраждали від попередніх лих, зокрема, під час теракту на Вестмінстерському мосту в березні 2017 року і пожежі в будинку Grenfell Tower в червні того ж року.

Принц Вільям і Кейт / фото REUTERS

Нагадаємо, під час туру Пакістаном літак з Кейт Міддлтон та принцом Вільямом на борту ледь не перекинувся