Королівський літак / фото REUTERS

Після декількох заходів в Лахорі принц і його дружина повинні були повернутися до Ісламабаду на літаку. Однак, коли літак піднявся в небо почалася сильна гроза. Як пишуть британські ЗМІ блискавку можна було побачити над правим крилом, після чого літак сіпнувся і замотався з боку в бік над Ісламабадом.

Пілот намагався посадити судно в двох різних аеропортах, але йому це не вдалося і судну довелося повернутися назад до Лахора. Політ повинен був зайняти всього 25 хвилин, але судно на борту з Кембриджами перебувало в небі близько двох годин, пише ТСН.

Читайте такожПринц Вільям і Кейт Міддлтон зустрілися з прем'єр-міністром Пакистану - близьким другом принцеси Діани (фото)

Відео дня

Репортери і фотографи, які перебували на борту вже прокоментували цю подію так: "Це був найбільше напруження, яке я коли-небудь відчував у літаку" і "Я ненавиджу літати". Важко навіть уявити, які емоції відчували герцог і герцогиня Кембриджські, на яких вдома чекають троє маленьких дітей. 

Але оптимізму їм не позичати. Після прибуття до Лахору принц Вільям навіть пожартував і тим самим заспокоїв представників ЗМІ, заявивши, що судно так трясло, тому що це він ним керував.

Зазначимо також, що після візиту до Дитячого села SOS в Лахорі, Кембриджі вирушили до мечеті Бадшахи. Вона розташована в самому серці Лахора. Там герцогиня Кетрін і принц Вільям зустрілися з духовними лідерами і говорили з ними про те, як вони просувають ідеї міжрелігійної гармонії у своїх громадах.

Герцогиня у цьому виході демонструє чергове вбрання в національному стилі, в красивому бірюзовому кольорі із золотою вишивкою. Цей шальвар-камиз від бренду Maheen Khan. Так як приїхали Кембриджі до мечеті, голову герцогині прикриває хустка.

Макіяж на обличчі Кетрін той самий, волосся зібране. Принц Вільям теж змінив вбрання, одягнувши світлий костюм, блакитну сорочку і темну краватку.

Принц Вільям та герцогиня Кетрін / фото REUTERS

Раніше, герцог і герцогиня відвідували Національну Академію Крикету. Там вони приєднаються в грі до хлопців, а фотографи зробили кілька знімків під час гри. 

Нагадаємо, 14 жовтня стартував королівський тур герцогині Кембриджської і принца Вільяма до Пакистану. Тур був організований на прохання МЗС Великої Британії і став першим після того, як до Пакистану 2006 року приїздили принц Чарльз і його дружина герцогиня Корнуольська Камілла.

Своїх трьох дітей – Джорджа, Шарлотту і Луї - Кембриджі в тур брати не стали. Британські ЗМІ пишуть, що з логістики та безпеки цей тур став найскладнішим.

Нещодавно, нагадаємо, з туру Південною Африкою повернулися герцог і герцогиня Сассекські. Вони вперше побували в турі разом з маленьким сином Арчі.