Сєдокова заспівала для свого молодого бойфренда / фото / instagram.com/annasedokova/

Відома українська співачка Анна Сєдокова порадувала своїх підписників новим відео і незвичайним виконанням свого останнього хіта.

Читайте такожАнна Сєдокова оголила сідниці на камеру (фото)

Так на своїй сторінці в Instagram, Сєдокова розмістила смішне відео, де в кадр потрапив і її молодий коханий - баскетболіст Яніс Тіммой.

Відео дня

"Ви приходьте на баскетбол. Покохавши баскетболіста, я щиро закохалася в цей вид спорту. По-перше, самі круті хлопці там. Середній зріст - 2 метри і атлетична статура. Постійно щось відбувається, очки і кидки. Якщо у футболі чи хокеї цікаво, коли забивають 3-4 м'ячі, то у баскетболі їх мінімум 60, в одне кільце. Сидиш ближче і все бачиш, відчуваєш гру. Правда, круто! Давайте як Яніс одужає (у спортсмена травма руки, - ред.), я запрошу когось зі мною на гру? Тільки треба нам разом вибрати, кого. Приймаю пропозиції. P. S. Великий піарник, забула розповісти вам про свою творчість. Пісня #Алыегубы. Співає Анна Сєдокова. Сподіваюся, ви її чули", - підписала Сєдокова.

БУДУТЬ 🤗❤️ Дякуємо за ваші листи з підтримкою! Все буде добре, вылечимся. Рука буде у Яніса як новенька .) А ви приходьте на баскетбол 🏀 Полюбивши баскетболіста, я щиро закохалася в цей вид спорту. По-перше, самі круті хлопці там 😂 Середній зріст - 2 метри і атлетичну статуру. Постійно щось відбувається, окуляри і кидки. Якщо у футболі чи хокеї цікаво, коли забивають 3-4 м'ячі, то у баскетболі їх мінімум 60, в одне кільце 😂 Сидиш ближче і все бачиш, відчуваєш гру. Правда, круто! Давайте як @janis.timma одужає, я запрошу когось зі мною на гру? Тільки треба нам разом вибрати, кого. Приймаю пропозиції 🤗 А яка команда у вас в місті? За кого будемо переживати ? ❤️ P. S. Великий піарник, забула розповісти вам про свою творчість 😂😂😂 Пісня #Алыегубы Співає Анна Сєдокова. Сподіваюся, ви її чули 😂❤️

Допис, поширений ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

Фанати засипали Сєдокову компліментами: "Такі прикольні", "Відео вогонь 🔥😂👍👍👍 раз 10 вже переглянула", "Дуже круто вийшло", "Королева у моєму житті" та ін.

Раніше УНІАН писав, що опальна 36-річна українська співачка Анна Сєдокова більше не приховує роман з 27-річним баскетболістом Янісом Тіммой.