Герцогиня Кембриджська Кетрін і її чоловік принц Вільям \ REUTERS

Напередодні пам'ятної церемонії покладання вінків до лондонського кенотафа, члени королівської сім'ї Британії відвідали щорічний концерт в Альберт-холі в честь Дня пам'яті полеглих.

Читайте такожВитончена Кейт Міддлтон і принц Вільям відвідали відкриття благодійного фонду (фото)

Герцогиня Кембриджська Кетрін і її чоловік принц Вільям були поруч з королевою Єлизаветою II в першому ряду глядацької зали. В цей вечір для них виконували свої композиції Джеймс Блант, Джефф Голдблюм і Леона Льюїс, передає ТСН.

Відео дня

На Кетрін в цей вечір було лаконічне темне плаття з тонким поясом на талії, яке вона поєднувала з замшевими човниками від Jimmy Choo і напівпрозорими чорними колготами. В руках Кейт тримала невеликий клатч від Alexander McQueen, а її зачіску доповнював чорний обідок зі стразами від Zara.

Герцогиня Кембриджська Кетрін і її чоловік принц Вільям \ REUTERS

Красивий вечірній образ герцогиня також доповнила сережками з діамантами і перлами, вечірнім макіяжем і красивою об'ємною зачіскою.

На церемонії покладання вінків герцогиня Кембриджська була в чорному пальто від Alexander McQueen і стояла поруч з королевою Єлизаветою II і герцогинею Корнуольською Каміллою.

Королева Єлизавета II і герцогиня Кембриджська Кетрін \ REUTERS