Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар виконали пристрасне танго / фото instagram.com/tanci1plus1/

У чвертьфіналі проєкту "Танці з зірками", в якому пари виконують по два танці, один з них супроводжувався виступом українських зірок.

Так, під час дванадцятого прямого ефіру на сцені вперше за 15 років з'явився легендарний найперший склад гурту "ВіаГра" - Надія Мейхер та Олена Вінницька. Дівчата об'єдналися заради номеру Вікторії Булітко та Дмитра Дікусара, які виконали пристрасне танго під хіт "Я не вернусь".

Танці з зірками 2019: ВіаГра возз'єдналася / скріншот

Судді шоу оцінили виступ дівчат, а от номером пари учасників не всі залишились задоволені, хоча Катерина Кухар і зазначила, що "ВіаГра" пішла парі на користь.

Так, за словами Влада Ями парі не вистачило емоцій між одне одним.

Читайте такожТанці з зірками: хто покинув шоу після дванадцятого ефіру (відео)

"Якщо дивитись на танго, як на обов'язкову програму, я думаю, що Віка впоралась. Майже всі кроки, де не вийшло Діма допоміг. Щодо вашого емоційного стану, то якось ви не домовились. В нього я читав танго, в тебе не зовсім. Не було зрозуміло, як ви ставитесь одне до одного. А саме в цьому танці це надважливо", - зауважив хореограф.

У підсумку від суддів пара отримала лише 33 бали.

Нагадаємо, пари, які потраплять до зони ризику, боротимуться за шанс залишитися в проєкті. Їм доведеться продемонструвати танець, який стане для них сюрпризом. Рішення, хто з них пройде далі, ухвалюватимуть судді, оцінюючи технічну підготовку пари.